onsdag


idag var jag sjuk för det var så skönt i min säng och ville sova ett tag men det var bara nån slags utedag idag i skolan på björnön, typ gå ute och så och jag är lite små sjuk så ville inte bli mer sjuk, sedan träffade jag zara och fick "ny mobil" be om nummret om ni vill ha det. sedan träffade jag frej, roy och malin. titta på tv o så(Y)

förlåt för kortet men love mina strumpor jag fick av min syster, övrigt jag har på mig, min peace tröja, grå tröja gina tricot, jeans bikbok och så klart dom sexiga strumporna.
ps tog bort halva löshåret :(
puss !


äntligen

idag var det första avsnittet av top model var idag och jag vet redan vilka jag ska hissa och dissa utav dom..



puss !

jag vill inte dö

I morgon börjar experimentet som ska visa hur världen skapades. Kritiker talar om domedagsmaskin som kan utplåna Jorden.

I morgon startar experimentet som kan lösa universums gåta.
Lyckas forskarna så blir det århundradets stjärnsmäll.
Målet som hägrar är att skapa ett Big Bang i miniatyr – men kritikerna kallar det en domedagsmaskin och fruktar att hela Jorden ska slukas.


 

läs mer på aftonbladet.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3283548.ab


jag är grymt rädd jag har inte äns vart på krogen, mitt liv har inte äns börjat. jag vill ju resa jorden runt och skaffa barn, jobb en egen familj, jag hoppas verkligen inte att dom gör det eller iallafall att dom klarar det. jag komemr inte kunna sova i natt iallafall..
puss!

tand

i morse åkte jag till tandläkaren för att fixa till tandställningen. när jag kom dit fick jag reda på att jag ska få gummisnoddar i tandställningen hur mysigt är det liksom ? komemr få dom om typ en månad, vill inte ha dom :P kommer typ glöma dom helatiden och fastna med dom överallt, nu har jag iallafall grymt ont i tänderna och kommer itne kunna sova i natt, jag tycker faktist synd om mig själv.. och det borde man få när man har så här ont så man itne kan äta nånting förutom soppa. sedan åkte jag till skolan och var där ända till halv 4 och nu sitter man här helt snorig i näsan och mår piss!

puss !

lördag

hej idag var det match, det gick ju bäst eller not* senare drog jag och frj hem till roy och kollade film och käkade paj, godis och massa andra onyttigheter, kollade på stockholm boogie den var grymt bra. sedan kollade vi på masken .
orkar inte skriva så mycket om den här dagen ;) behövde iallfall inte åka buss hem så dagen blev helt okej.

puss på er !

5 sep

hej idag lekte jag med sada och carro, vi drog på en lokalfest på gryta men det var inte så måsga där så vi var inte där så länge, sedan när vi skulle åka ner på stan blev det bråk på bussen och busschaffören gjorde ingeting, elr nån av dom vuxna som satt på bussen, det var typ nån somj kännde killarna som ringde polisen, jag blev sur att dom vuxna inte vågade ringa, dom ska ju föregå med gott exempel.. aja hur som helst så drog vi till roy+ lite folk och senare kom mina, camilla + 3 till som jag inte kommer ihåg vad dom heter ;D sen va vi där ett tag sen åkte vi hem ganska tidigt för vi hade match nästa dag,



orkade inte lägga upp nå fler bilder :)

puss !

i väntan på nå kul

hejsan, jag har inte suttit vid datorn sen jag vet itne när, har inte orkat sitta nå länge elr skriva nå på bloggen, har vart lite sjuk och det har vart så sena dagar i skolan.. usch jag vill ha lov nu! just nu sitter jag på min brors dator och tar lite egobilder med hans cam, ska snart åka hem till sada sedan blir det röja som satan :D


puss på er


dagens + shopping

hej idag hade jag på mig; jeans från tiger of sweden tröja från adidas linne från lee och ett linne under från hm


suddig bild :S

idag blev det typ strul med schemat så vår engelska blev typ inställd sköntskönt.. hade elevrådsfoto oxå fick stå :D hiih, efter skolan åkte jag ner på stan med min syster och inhandlade en stooor tshirt från ginatricot och en kofta också från ginatricot. sedan åkte vi hem till henne och gjorde tacol-lasagne, mums för magen.
fick ett par grymt coola strumpor utav henne, hah





ofta inte coola ? :D
puss !

gammla bettan

http://www.blocket.se/vi/17102506.htm?ca=9_s
tänk er att glida runt med den här skönheten
jag vill haa.






too cool for school..

köpte lite skolskit typ pennor, antekningsblock & almanacka.. sånt som kan vara bra att ha för jag kan inte hålla koll på läxor och annat som kan vara viktigt.

jag tyckte att almanackan var söt med lite blommor så sånt :)
hoppas bara att jag inte kommer glömma den hemma och inte använda den..
så som det kan bli på morgonen..

puss !

september

som alla kanske vet var det första september vilket betyder höst, regn och förkylning vilket blev min dag.. så nu är jag förkyld och har en liten tomte i huvudet som gör mig illa. så min dag är ju toppen (Y) imrn är det skolfoto för elevrådet, vilket jag ska va med i för jag är cool 8-| nu ska jag åka iväg och köpa lite skolgrejs sen ska jag väl dricka lite tee (har typ hällt i mig 2 liter nu men) lägga mig i sängen och mysa framför tv:n , och juste nästa vecka börjar top model igen, altså det från usa inte den dåliga från sverige, längtar..

puss !

RSS 2.0